fbpx
  • Gratis bezorging
  • Persoonlijk contact
  • Scherpste prijs

Duurzaam genieten en besparen

Over
Fan Mart

Persoonlijk contact, uitgebreide service en advies op maat. Naast de hoge kwaliteit van onze producten zijn dat de kernwaarden waar we bij FanMart voor staan. Als nuchtere Friezen pakken we graag door en halen we alles uit de kast om te komen tot het optimale pelletkachelsyteem voor iedere afzonderlijke klant. We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen. Open en heldere communicatie. Daar houden we van.

Het ontstaan van Fan Mart

Ons bedrijf is ontstaan vanuit een heldere visie: wij zijn ervan overtuigd dat er dringend andere energiebronnen dan fossiele brandstoffen nodig zijn om de schade aan het milieu te beperken. Vanuit die overtuiging kozen we een aantal jaar geleden zelf voor verwarming op basis van een pelletkachel, als mooi en doeltreffende alternatief voor gas. Na onze eigen ervaringen met deze vorm van verwarming en met het gebruik van verschillende pelletsoorten, startten we in 2016 met de verkoop van houtpellets. Algauw zijn we ook gaan voorzien in de vraag naar verkoop van pelletkachels en -cv’s.

Bijdragen aan duurzaamheid

Met onze producten als duurzaam alternatief voor traditionele kachels willen we bijdragen aan een beter milieu en een betere leefomgeving. Niet alleen voor onszelf hier en nu, ook voor de generaties na ons. We zijn met partners in gesprek om in de toekomst nog meer groene energiebronnen aan te kunnen bieden.

What’s in a name?

Naast de verkoop van pelletkachels en pelletkorrels houden we ons onder meer bezig met het fokken van Friese paarden. Toen in 2007 het eerste veulen geboren werd, moest er voor het stamboek een stalnaam worden bedacht. Dat was best even broeden. Dat de naam kort en krachtig moest zijn en iets van ons samen moest bevatten, daar waren we het over eens. We puzzelden wat met onze initialen en toen was daar ineens het gouden ei: Fan Mart! ‘Fan’ is Fries voor ‘van’ en Mart is opgebouwd uit de eerste letters van onze namen: Marijke, Anne, Roodhof, Tuinman. “Die naam,” zei Anne toen, “die ga ik ook nog eens voor een bedrijf gebruiken.”  En … zo geschiedde.

Fan Mart handelsonderneming

e: info@fanmart.nl

Kvk 64997995

DUURZAAM GENIETEN EN BESPAREN INEEN

© Fan Mart   Algemene voorwaarden