fbpx
Waarschuwing: Vanwege de oorlog in Oekraine zijn onze houtpellets tijdelijk niet meer leverbaar, zodra deze weer leverbaar zijn zullen wij zo snel mogelijk weer inkopen.
  • Gratis bezorging
  • Persoonlijk contact
  • Scherpste prijs

Duurzaam genieten en besparen

Pellets van 100% naaldboomhout

Met onze pellets stookt u duurzaam én verantwoord. Onze pelletkorrels zijn een bijproduct van de papierindustrie in Scandinavië en bestaan uit 100% hout van naaldbomen. Zacht hout, zonder afvalproducten of bindmiddelen. Hierdoor hebben onze pellets een hoge warmteopbrengst en minimale vervuiling van uw kachel. Niet voor niets zijn al onze pellets voorzien van de kwaliteitskeurmerken DIN+ en EN+A1.

Gratis thuisbezorgd

Gratis thuisbezorgd, overal in Nederland*

Bezorgmoment in overleg, ook op zaterdag

Aflevering daar waar u de korrels wilt hebben

 

* Met uitzondering van de Waddeneilanden.

Alle producten wegens schaarste tijdelijk niet leverbaar. Via het contactformulier kunt u pellets bestellen, wanneer er weer geleverd wordt nemen wij contact met u op.

Pelletkorrels van de allerhoogste kwaliteit

Tussen verschillende merken pelletkorrels zit veel verschil. Een korrel van geperst zaagsel uit timmerfabrieken zal een andere kwaliteit geven dan een korrel die uit zuiver hout bestaat. Daarom verkopen wij uitsluitend pelletkorrels van kwaliteitshout. Dit geeft minder vervuiling (en daardoor storingen) aan de kachel en de pijp, én het levert meer warmte op.

“De pellets branden mooi schoon, geven een heldere vlam en weinig as”

Hoeveel pellets kopen?

Afhankelijk van de buitentemperatuur, de mate van isolatie en de te verwarmen ruimte is gemiddeld één zak pellets voldoende voor 24 uur verwarming op basis van een kachel met een capaciteit van 10 kW. U bestelt de korrels eenvoudig in onze webshop, per eenheid van 66 zaken à 15 kg. Groter inslaan kan met onze big bag service.

 

Losse zakken pellets kopen?

Op onze website vindt u pelletkorrels in grote hoeveelheden. Zo weet u zeker dat u genoeg in huis heeft, én profiteert u van onze unieke gratis bezorgservice. Koopt u liever losse zakken? Neem dan contact met ons op.

  

Verkooppunten 

Onze pelletkorrels zijn in deze winkels te koop:

– Heuker handel in Marum
– Wijkopenpelletkachels in Eibergen

Fan Mart handelsonderneming

e: info@fanmart.nl

Kvk 64997995

DUURZAAM GENIETEN EN BESPAREN INEEN

© Fan Mart   Algemene voorwaarden