fbpx
Waarschuwing: Vanwege de oorlog in Oekraine zijn onze houtpellets tijdelijk niet meer leverbaar, zodra deze weer leverbaar zijn zullen wij zo snel mogelijk weer inkopen.
  • Gratis bezorging
  • Persoonlijk contact
  • Scherpste prijs

Duurzaam en voordelig stoken

Pellets voor de grote pelletkachel systemen
Uw stal het hele jaar voordelig verwarmd

Duurzaam en voordelig stoken met pellets van Fan Mart. Voor veehouderijen en andere grootgebruikers leveren wij onze pellets in bulk. Op deze manier bent u voor langere tijd voorzien van hoogwaardige pellets. Daarbij bespaart u ook nog eens flink op uw kosten. U profiteert namelijk van spectaculaire kwantumkortingen bij een afname van 25 ton of meer. Wilt u maandenlang besparen op de stookkosten van uw stal? Neem dan gelijk contact op voor een offerte.

Periodieke pellet levering

We maken het u makkelijk en bezorgen de pellets op de plek waar u ze wilt hebben. Wilt u de stal iedere maand opgewarmd zonder gedoe? Dan kunnen we een contract voor periodieke levering afsluiten. We spreken hierin het aantal ton pellets per levering en de frequentie van levering af. Zo weet u zeker dat u nooit zonder pellets zit en natuurlijk levert het ook een mooi prijsvoordeel op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

“Regionaal hout, regionale productie en regionale levering voorkomt CO2 uitstoot. Wij leveren deze pellets daarom bij voorkeur aan bedrijven in Noord-Nederland.”

Pellets van regionaal snoeihout

FanMart levert al jarenlang regionaal verzamelt snoeihout aan veehouders. Ons hout is schoon snoeihout van gemeenten dat normaal wordt gecomposteerd. Het hout wordt op milieuvriendelijke wijze verwerkt tot hoogwaardige pellets. Zo verwarmt u niet alleen voordelig maar ook nog eens duurzaam.

Fan Mart handelsonderneming

e: info@fanmart.nl

Kvk 64997995

DUURZAAM GENIETEN EN BESPAREN INEEN

© Fan Mart   Algemene voorwaarden