fbpx
  • Gratis bezorging
  • Persoonlijk contact
  • Scherpste prijs

Duurzaam genieten en besparen

Fan Mart
Pellets

Wat maakt het gebruik van een pelletkachel nu zo milieuvriendelijk? Dat zit ’m in het feit dat een pelletkachel brandt op pellets, ook wel houtpellets of pelletkorrrels genoemd: kleine, ronde staafjes samengeperst hout. De werking van een pelletkachel is afhankelijk van de kwaliteit van deze pellets.

Pellets van 100% naaldbomenhout

In de kwaliteit van pellets zit veel verschil. U kunt zich voorstellen dat korrels die zijn geperst van zaagsel uit timmerfabrieken een heel andere kwaliteit geven dan korrels die uit zuiver hout bestaan. Een slechte kwaliteit korrel geeft niet alleen storingen en vervuiling van de kachel en de pijp, maar levert ook minder warmte op.

De pellets die wij bij Fan Mart leveren, zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn een bijproduct van de papierindustrie in Scandinavië en bestaan uit 100% hout van naaldbomen, er komt geen afvalhout aan te pas. Niet voor niets zijn al onze pellets voorzien van de kwaliteitskeurmerken DIN+ en EN+A1.

Pellets kopen

Afhankelijk van de buitentemperatuur, de mate van isolatie en de te verwarmen ruimte is gemiddeld één zak pellets voldoende voor 24 uur verwarming op basis van een kachel met een capaciteit van 10 kW. U bestelt de korrels eenvoudig in onze webshop, per eenheid van 66 zaken à 15 kg. Groter inslaan kan met onze big bag service. Koopt u liever losse zakken? Neem dan contact met ons op. Verkooppunten zijn ook; Heuker handel in Marum en wijkopenpelletkachels in Eibergen.

“De pellets branden mooi schoon, geven een heldere vlam en weinig as”

Gratis bezorging op het moment dat het u past

Uiteraard geldt onze persoonlijke service ook bij het leveren van de houtpellets. We bezorgen de korrels gratis* op de locatie van uw keuze en op het moment dat het u past.

* Met uitzondering van levering op de Waddeneilanden.

Fan Mart handelsonderneming

e: info@fanmart.nl

Kvk 64997995

DUURZAAM GENIETEN EN BESPAREN INEEN

© Fan Mart   Algemene voorwaarden